Frisører på Amager

Find din næste frisør på Amager

Amager er en ø på næsten 100 km2, og med mere end 205.000 indbyggere er det dermed Danmarks tættest befolkede ø. Leder du efter en ny frisør? Så er du kommet til det rette sted. Bydelen rummer mere end 100 frisørsaloner spredt rundt på øen, så man må sige, at der er nok at vælge imellem. Netop derfor kan det være en uoverskuelig opgave, at finde den rette frisør, når man står og trænger til en klipning. 

Men hvad leder vi egentlig efter, når vi skal ha’ os en ny frisure? De fleste vil naturligvis gerne kende til priserne, hvad enten det drejer sig om et herreklip, dameklip, hårfarvning, permanente krøller eller noget helt femte, så man er klar over, hvad det koster at få lavet. Ofte vil vi også rigtig gerne se eksempler på tidligere arbejde – altså frisurer frisøren allerede har præsteret at lave – så vi kan sikre os, at den pågældende frisør har de rette kompetencer. Andre folks anbefalinger er ligeledes også noget, de fleste gerne vil høre, når der skal tages stilling til, hvilken frisørsalon vi skal booke tid hos. 

Vi giver dig det fulde overblik

På Guidecph.dk giver vi dig det fulde overblik over alle frisørsaloner på Amager. Vi har gjort det nemt for dig, at se hvad en klipning koster, så du nemt og hurtigt kan få en fornemmelse af prisniveauet og dermed finde den salon, der passer til dit budget. På kortet i højre side kan du se hvor salonerne er lokaliseret, så du har mulighed for at finde en salon, der er tæt på din daglige gang. I søgefunktionen i venstre side kan du søge efter en specifik service (det kunne eksempelvis være permanente krøller), og derefter få vist alle de saloner på Amager, der tilbyder netop den service, du leder efter. 

Se mere om salonerne på deres profiler

Når du har søgt efter en service, vil alle relevante frisørsaloner blive synlige. Herfra kan du klikke dig ind på de saloner, du finder interessante, og blive klogere på hvad salonen kan tilbyde dig som kunde. Få det fulde overblik over deres priser, eller gå op opdagelse i galleriet, hvor du kan se billeder fra tidligere arbejde, frisøren har lavet. Det er en super smart måde, at få et indblik i hvad salonen tilbyder, og om det er et match i forhold til dit behov. På salonernes profil kan du desuden få rutevejledning til salonen, eller du kan give dem et kald, hvis du er klar til at booke en tid. Hos Guidecph håber vi, at vi har gjort det lettere for dig, at finde den rette frisør på Amager. God fornøjelse.