Dine transportmuligheder i København

Transportmulighederne i København er mange. Der er forskellige måder at komme fra A til B på, og du bør overveje, hvordan du ønsker, at din rejse skal se ud, før du træffer dine endelige beslutning ift. valg af transportmiddel. Hvis du har brug for en hurtigere måde at komme rundt i byen på, så anbefaler vi at tage toget, metroen eller bussen – hvis ikke, så hop på cyklen! Læs guiden om transportmuligheder i København her.

Offentlig transportformer i København

Der er forskellige offentlige transportformer i København. Du kan her tage med tog, bus, metro og havnebussen. Husk altid at have billet med i den offentlige transport, ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Hvilken transportmiddel er bedst i storbyen?

Det er svært at sige hvilket transportmiddel som er bedste i storbyen, da det afhænger meget af, hvad du har brug for. Hvis man eksempelvis skal til et sted langt fra København, så anbefaler vi i visse tilfælde at tage toget, da du så kan slappe af på farten imens. Det kan dog være svært hvis der ingen stationer er i nærheden af det sted du skal hen. I dette tilfælde kan du tage bilen, eller kombinere cyklen med toget.

Lej en bil for en dag

Hvis du fx har brug for at tage en tur i IKEA, og skal have transporteret en stor seng eller et andet stort møbel med hjem – og du har et godt stykke hjem, så kan vi anbefale at du lejer en bil. Det kan man gøre hos GreenMobility, GoMore eller et andet udlejningsfirma. Det skulle ikke være svært – og ofte kan man faktisk spare penge på det end hvis du har din egen bil stående som du kun bruger i ny og næ.

Spar på miljøet – brug det rette transportmiddel

En god idé er at forsøge ikke at køre bil, hvis du kan nå det sted du skal hen på cykel, el løbehjul eller elektrisk skateboard, da biler, især benzin og dieselbiler, er til belastning for miljøet.

Læs mere om elektrisk skateboard på elektrisk-skateboard.dk.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *