Frisører på Frederiksberg

Frederiksberg: Den grønne oase

Frederiksberg er en selvstyrende bydel, og er med ca. 104.000 indbyggere den tættest befolkede kommune i Danmark. Indtil starten af 1900-tallet var bydelen faktisk en selvstændig by adskilt fra resten af Storkøbenhavn, men er i dag kun selvstyrende på det administrative plan. Bydelen Frederiksberg er kendt som Københavns grønne oase. Med store grønne parker som Frederiksberg Have, Søndermarken og Lindevangsparken, er bydelen svøbt ind i store, grønne områder. Der er rig mulighed for en gåtur i naturen, når man befinder sig her.

Er du på udkig efter en økologisk frisør på Frederiksberg?

Udover store grønne naturområder rummer Frederiksberg desuden mange bæredygtige og økologiske frisører. Bydelen er blevet en frontløber, når det kommer til økologi og bæredygtighed, og det ses også tydeligt i udvalget af økologiske frisører. Mange saloner har taget økologien tæt til sig, hvilket indebærer svanemærkede hårfarvnings- og afblegnings produkter. Det er disse typer af produkter, der bruges til enten at farve eller afblege håret, som indeholder en del kemikalier. Hos en økologisk frisør vil disse produkter som oftest ikke indeholde stoffet ammoniak eller PPD, men det er vigtigt, at man forhører sig hos den enkelte frisør.  

På Guidecph.dk kan vi hjælpe dig med at få et overblik over alle økologiske frisører på Frederiksberg, således at du nemt og hurtigt kan finde en salon, der passer til dit behov og dine forventninger. Hvis du ønsker en 100% økologisk frisør, skal du kigge efter de saloner, der har opnået “Grøn Salon”-certificeringen. Der stilles strenge krav til salonen. Både til medarbejderes viden samt de produkter, der bruges i arbejdet. Du kan læse mere om Grøn Salon’s certificering her. På Frederiksberg findes der blot 2 saloner, der har opnået denne certificering. 

Find en billig frisør med studierabat 

Her på vores oversigtsside over frisørsaloner på Frederiksberg har vi tydeliggjort prisen på hhv. et dameklip og herreklip hos de enkelte frisørsaloner. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over prisniveauet, og finde en salon, der passer til dit budget. Udover at have synliggjort konkrete priser på de ydelser, salonerne tilbyder, har vi ydermere inddelt dem i 3 prisniveauer: billigt, moderat og dyrt. Du kan bruge dette til at sortere salonerne efter prisniveau, så du først og fremmest ser de saloner, der matcher dit budget.  

Leder du efter en frisørsalon på Frederiksberg Alle, Godthåbsvej eller i Frederiksberg Centret?

Her på siden har vi ligeledes synliggjort salonernes lokation. Du kan både gå på opdagelse i kortet i højre side her på siden, eller du kan scrolle igennem de mange listede saloner i venstre side, hvor adresserne naturligvis også er fremhævet. Guidecph.dk har gjort det nemt for dig, at få et overblik over de mange saloners placering, så du kan finde den frisør, der er tættest på dig eller dit arbejde. Nemt, enkelt og effektivt.