Frisører på Nørrebro

Velkommen til Nørrebro

Leder du efter en ny frisør på Nørrebro? I bydelen bor der faktisk intet mindre end 80.565 indbyggere (og der er frisørsaloner nok). Det gør Nørrebro til den bydel i København med flest beboere – men dog ikke den største målt på kvadratmeter. Det er nemlig Amager Vest, der er den største bydel i København. Faktisk er Nørrebro en af de mindre bydele, hvor 19.650 beboere i gennemsnit lever sammen på blot én kvadratkilometer. 

Nørrebro er desuden en meget ung bydel. Ikke i forhold til områdets historik, men derimod i forhold til beboernes gennemsnitsalder. På Nørrebro er hver anden indbygger nemlig under 30 år! Den absolut største aldersgruppe blandt indbyggerne er unge mellem 20-29 år.

Nørrebro er uden tvivl et kulturelt mekka for unge mennesker, hvor bydelen prydes af hippe gader, indiebutikker samt køkkener repræsenteret fra stort set hele verden.

Er du på udkig efter en frisør på Nørrebro?

Udover hippe gader, indiebutikker og et multikulturelt madudvalg, rummer Nørrebro også mange dygtige frisører. Bydelen har faktisk mere end 100 frisørsaloner.

På Guidecph.dk gør vi det lettere for dig, at få et overblik alle frisører på Nørrebro, således at du nemt og hurtigt kan finde en salon, der passer til dit behov. Hvis du ønsker en økologisk frisør, kan du søge efter de frisører, der har opnået “Grøn Salon”-certificeringen. Der stilles store krav til salonen. Både til personalets viden samt de materialer, som der bruges i arbejdet. Man kan både få overblik og læse mere omkring Grøn Salon’s certificering her.

Find en budgetvenlig frisør med nedsatte priser for studerende

Her på vores byportal med frisørsaloner på Nørrebro har vi fremhævet priserne på hhv. et dameklip og herreklip hos de enkelte saloner. Således kan du simpelt og nemt danne dig et overblik over salonernes priser og dermed finde den salon, der passer bedst til din økonomi. Udover at have listet priserne på de mange ydelser, frisørerne tilbyder, har vi også inddelt dem i 3 forskellige prisniveauer: billigt, moderat og dyrt. Du kan gøre det meget nemmere at finde en salon, ved at sortere frisørsalonerne efter ydelsernes priser, så man først og fremmest ser de virksomheder, der matcher ens pengepung.

Er du på udkig efter en frisør på Nørrebrogade, Jagtvej eller Rantzausgade?

Her i byportalen har vi fremhævet frisørernes placeringer. Du kan studere kortet i højre side her på byportalen, eller du kan finde en passende salon i venstre side, hvor salonernes adresse naturligvis også er fremhævet. Guidecph.dk har forsimplet proceduren, så du nemt, hurtigt og simpelt kan se saloners placering, og dermed finde en frisørsalon på Nørrebro, der er placeret bedst i forhold til dit hjem eller din arbejdsplads.