| | | | |

Tre råd: Få et godt forhold til de andre beboere i din opgang

Mange lider af at have dårlige forhold til dem, de bor i samme lejlighedsbygning med. Uanset om det er grundet for høj musik til fester eller mangel af trappevask København, kan det tit være en svær proces at få et godt forhold til de andre i opgangen. 

Det behøver heldigvis ikke at være på den måde, for der er faktisk ret mange ting, du kan gøre for at gøre det bedre. Læs med her. 

Tag initiativ 

Det kan være en god idé at være den, der starter samtalen på opgangen eller prøver på at arrangere nogle møder mellem beboerne i opgangen. 

I kan have mange ting på dagsordenen, som I skal nå at have snakket om, men vigtigst af alt er, at I har det hyggeligt og lærer hinanden godt at kende. 

Det kan også være en god måde at få målt nogle forskellige grænser i forhold til støj eller rengøring eller andre husregler, nogle af beboerne måske godt ville kunne lide at vide. 

Prøv at tage så meget hensyn og vær så forstående som muligt – dog uden at gå på kompromis med dine egne værdier og grænser. Det er bedre at få snakket om tingene på en god måde til at starte på end at skulle have irriterende og pedantiske snakke senere, der ikke rigtig gavner nogen noget. 

Sørg derfor for at være den hyggelige beboer, der tager initiativ og sørger for at opretholde en vis standard i komplekset.  

Gør det praktisk

Det kan være en god idé at snakke helt lavpraktisk og at have styr på de små ting, så I kan samarbejde om at få dem gjort i fællesskab frem for, at der kun er én, der skal stå med hele ansvaret. Med hensyn til trappevask København kan det være en god idé at søge udad i forhold til at få hjælp fra professionelle firmaer.

Hvis I alle splejser sammen, kan I nemt få styr på god trappevask København. 

Det kan være en rigtig god idé at få styr på netop opgangen, når I er til møde eller bare snakker sammen. 

Husk, at det er jeres fælles ansvar at få styr på tingene og at komme til enighed. Det vil altså sige, at det godt kan blive nødvendigt at tage demokratiske midler i brug og så stemme på en trappevask København, kageordning eller noget helt tredje. 

Hvis du mangler et godt sted at lede efter trappevask København, er der masser af gode tilbud online og lokalt. 

Vær sød og ordentlig

Det er vigtigt, når du er sammen med de andre beboere i bygningen, din lejlighed ligger i, at du er sød, ordentlig og ærlig. På den måde kan I bedst få løst problemer, der kunne opstå undervejs. 

Hvis du behandler dem med respekt, tolerance og tålmodighed, vil du med garanti få det samme tilbage. Uanset om du gør eller ej, så husk at et godt forhold til de andre beboere i din opgang kan være guld værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *