Frisører på Vesterbro

Find din nye frisør på Vesterbro

Vesterbro huser lidt mere end 35.000 indbyggere og strækker sig fra Valby til Indre By og grænser samtidig op mod Frederiksberg. På Vesterbro finder du masser af gode shoppingmuligheder bl.a. langs Vesterbrogade, der er fyldt med både mindre butikker og større brands. Tag et smut forbi Værnedamsvej, hvor du finder spiseoplevelser i topklassen, spændende specialbutikker, samt en af Vesterbros mange frisørsaloner. 

På Vesterbro finder du masser af forskellige frisørsaloner og udbuddet spænder bred. Bydelen, der førhen blev anset for at være stedet, hvor kun byens fattige eller mest udsatte ville bo, har siden år 2007 stået overfor en enorm byfornyelse. I dag er bydelen blev moderne, indbyggerne i bydelen har flere penge mellem hænderne, har bedre uddannelser end før og er meget bevidste forbrugere. Disse forandringer smitter mere og mere af i gadebilledet – også blandt frisørerne på Vesterbro. 

Velkommen til det hippe Vesterbro

Den nye generation af indbyggere på Vesterbro er mere kvalitetsbevidste og stiller krav til, hvad de bruger deres penge på. Det kan ses på udbuddet af de frisørsaloner, du finder på Vesterbro. Der findes små barbar-saloner, der har eksisteret i flere årtier og har formået at følge med byfornyelsen og det nye publikum. På samme måde finder du masser af frisører på Vesterbro, der har masser af historie bag sig. Måske de har fulgt med udviklingen ved at konvertere til at være grøn frisør. Samtidig findes der masser af nyere saloner, hvor du finder økologisk hårpleje, de nyeste produkter i branchen eller sjove koncepter. 

Få overblik over frisørerne 

Hos Guidecph.dk får du et overblik over de mange frisørsaloner, der ligger på Vesterbro. Eksempelvis finder du ned af den tætpakkede Vesterbrogade et hav af frisører. Det kan være svært at skille fårene fra bukkene og vi hjælper dig med at finde den frisør, der passer bedst til dig og dine behov. Også i området omkring Enghave Plads, findes der masser af frisørsaloner. Derudover finder du også Københavns Frisørskole på Vesterbro. Her kan du spare penge, men måske du gerne vil læse lidt om andres oplevelser, før du booker en tid, hvad end det er på en frisørskole eller en frisør på Vesterbro. 

Du kan også sortere frisørerne på Vesterbro efter prisniveau, som er opdelt i billigt, moderat og dyrt. Måske er du på udkig efter noget mere særligt? Du kan også finde priser på permanente krøller, bryllupsopsætninger eller finde den billigste eller bedste frisør, der bruger bæredygtige produkter. Mulighederne er mange og vi håber, at vi har gjort det mere overskueligt for dig at finde din næste frisør på Vesterbro.